maanantai 7. tammikuuta 2013

Uudelleen aloitus

Heipähei!
Nimeni on Ruuti ja olen tuossa vasemmassa kuvassa. Olen 20 -vuotias ja asun Tampereella yhdessä poikaystäväni ja kissani kanssa. Internetissä, tunnetaan nickillä Sikki

Tarkoitukseni, on tehdä arjestani sarjakuvamaista tarinaa, ja tallettaa samalla hyviä hetkiä. Lisäksi yritän etsiä taiteentekemiselleni rutiinia, ja joka päiväistä reeniä.
Vaikka opiskelen kuvataidetta, tuskin laitan tänne oikeita töitäni, ainakaan millään hyper-laadulla, koska en halua että niitä kopioidaan.


Tässäpä muutama intressini:
- Kerään vinyyleitä ja nautin musiikista.
- Maalaan ja piirrän ja sen sellaista, ongelmanani on yleesä keskittymiskyvyn puute.
- Tykkään peleistä. En ole niissä kovin hyvä, mutta tykkään katsoa kun muut pelaa. Nintendo 64 on lempi konsulini. ^^
- Rakastan teatteria. Se on suurin intohimoni. Joudun siksi tasapainottelemaan todella paljon kuvataiteen ja teatterin kanssa. En osaa oikeen päättää kummasta tykkään enemmän. Aitahan on vihreä toiselta puolelta..
- Batman on mahtava asia, ja suosikkini on Harley Quinn.
- Tykkään Pokémoneista, mutta vaan 2 generationille asti. Enempää en ole pelannut, ja kyllä pidän My little Ponysta. Pidän yleensäkin piirretyistä elokuvista ja sarjoista. En kuitenkaan katso animea.
- Pidän kirjoista. Klassikoista, sarjiksista, runoista, näytelmistä, äänikirjoista, nuortenkirjoista... aika kaikesta. En kuitenkaa "osaa" lukea kirjoja uudestaan.

Tähän lopuksi lisään vielä "egyptiläismäisen" sarjakuvan tästä päivästä. Taidehistoriassa oli aiheena tämä edellämainittu, niin inspiroiduin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti